Impregneren en Coaten

Een onderhouden dak is een aanwinst voor uw woning en/of bedrijfspand. AlleenDakreiniging zorgt voor het impregneren of coaten van uw dak direct na het reiniging.

Lees meer over deze verschillende behandelingen:

dak impregneren

Impregneren:

Bij het impregneren van uw dak brengen wij een speciale impregneerspray onder hoge druk aan op uw pannen, lei of riet. Na het aanbrengen van de spray heeft deze tijd nodig om uit te harden, dit duurt enkele uren tot enkele dagen, afhankelijk van de grootte van uw dak. Na het uitharden is uw dak waterafstotend, waardoor uw dak sneller droogt. Dit is wenselijk omdat natte daken algen en mos een kans bieden zich te laten hechten. Wanneer uw dak snel droogt, zal de kans tot hechten worden beperkt tot een minimum.

Om helemaal zeker te zijn van het weren van mos en alg laat u uw dak ook door ons behandelen met ons anti-mos / anti-alg middel. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtig dak van uw woning of bedrijfspand!

dak coaten

Coaten:

Bij het coaten van uw dak brengen wij de coating onder hoge druk aan op uw pannen, lei of riet. Het uitharden van de coating duurt slechts een uur tot enkele uren (afhankelijk van het type en grootte van uw dak). Hierna is uw dak niet alleen water- en vuil afstotend, maar ook uv-werend is! Dit betekent dat uw dak niet alleen langer schoon en als nieuw blijft, het weren van de uv-straling heeft ook een isolerende functie en levert u een energiebesparing op.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot het coaten van uw dak in kleur. Zo verandert u de kleur van uw dak of leipannen zonder het gehele dak te vervangen!

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in. Ons professionele team beoordeelt uw situatie en neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

vies dak
dak coaten in kleur zwart

Coaten in kleur!

Heeft uw woning vieze, verkleurde pannen of wellicht een andere kleur dan gewenst? Wij leveren onze coatings in diverse kleuren. Zo verandert u de kleur van uw dak of leipannen zonder het gehele dak te vervangen! Informeer naar onze mogelijkheden, ook het coaten in kleur kunnen wij aanbieden tegen een scherp tarief!