Anti-mos / Anti-alg behandeling

Een onderhouden dak is een aanwinst voor uw woning en/of bedrijfspand. AlleenDakreiniging behandelt naar wens uw dak met een speciale anti-mos / anti-alg coating direct na het reinigen van uw dak. Zo heeft de coating een langdurige werking en heeft u jarenlang plezier van een prachtig dak.

Coating in kleur

Heeft uw woning vieze, verkleurde pannen of wellicht een andere kleur dan gewenst? Wij leveren onze coatings in diverse kleuren. Zo verandert u de kleur van uw dak of leipannen zonder het gehele dak te vervangen! Informeer naar onze mogelijkheden, ook het coaten in kleur kunnen wij aanbieden tegen een scherp tarief!

Belangrijk! Wij werken op biologische en milieuvriendelijke wijze!

Schade door mos en alg

Mossen en algen maken uw pannen, leien of rieten dak poreus waardoor de kans op lekkage flink wordt vergroot! Ook is de kans groot dat uw dakpannen hierdoor breken bij vorst.

Het reinigen van uw dak bespaart u op lange termijn grote investeringen doordat u de levensduur door het reinigen een flink aantal jaren verlengd.

Meer informatie? Neem contact met ons op en wij vertellen u meer over onze mogelijkheden.

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in. Ons professionele team beoordeelt uw situatie en neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

sproeisysteem anti mos en algengroei