Aanvullende informatie /
Garanties daken reinigen

Garantie zonder impregneren / coaten

Wij bieden een professionele service en gaan voor maximaal resultaat. Echter kunnen wij niet garanderen dat alle sporen diep in de poriën van uw dakbedekking verwijderd zijn. Om te voorkomen dat deze na reiniging het dak er toch weer aangeslagen uit laat zien, kiezen veel van onze klanten om na de reiniging het dak na te laten behandelen door middel van impregneren of coaten. Op deze manier blijft uw gereinigde dak langer schoon en heeft u hier langer zichtbaar profijt van.

Voor meer informatie over het reinigen van de daken klikt u hier. Meer informatie over het impregneren of coaten vindt u hier.

Garantie na impregneren / coaten

Wij geven vijf jaar garantie op onze werkzaamheden wanneer u na het reinigen ons het dak laat impregneren of coaten. Uw dak is hierdoor gegarandeerd de eerstvolgende vijf jaar vrij van groen-, mos-, alg- of vuilaanslag! De voorwaarde voor het behouden van deze garantie is echter dat uw dak vrij moet zijn van blad en/of overhangende boomtakken. Deze zorgen namelijk voor langdurige infiltratie van uw dak waar geen enkele coating 100% tegen bestand is.

Niet tevreden = Niet betalen garantie!

Wanneer u ons opdracht geeft tot het reinigen van uw dak reinigen wij eerst een klein deel van het dak ter beoordeling. Bent u niet tevreden met het resultaat, dan brengen wij geen kosten in rekening en zullen onze werkzaamheden staken tot in nader overleg met u het juiste eindresultaat bepaald is. Zo komt u niet voor verassingen te staan!

Structureel periodiek onderhoud

Het is raadzaam om onderhoud aan uw dak op regelmatige basis te (laten) verzorgen. Net zoals het schilderen van uw houtwerk en het wassen van uw ramen. In alle gevallen levert het verzorgen en onderhouden van uw woning een prachtig resultaat.

Voorkom grote reparaties

Onderhoud van uw dak is erg belangrijk voor de levensduur van uw pannen, leien en/of rieten dak. Door uw dak te laten reinigen voorkomt u onverwachte, hoge kosten en verlengt u de levensduur van uw dakbedekking. Daarnaast creëert u waardevastheid of meerwaarde voor uw woning bij een aantrekkelijk schoon dak.

Vrijblijvend advies?

Wij geven 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Wanneer uw dak door ons geïmpregneerd en gecoat wordt mag er de eerstvolgende 5 jaar geen groen / mos of vuilaanslag op uw dak vasthechten.

Uiteraard geldt hiervoor wel dat uw dak vrij moet zijn van blad en of overhangende takken van bomen, deze zorgen voor langdurig infiltratie van uw dak waar geen enkele coating 100% tegen bestand is.

Wij hanteren de niet tevreden niet betalen garantie.

Wij spuiten voor u een proefstuk schoon op uw dak. Bent u niet tevreden met het resultaat dan zullen wij geen kosten in rekening brengen en de werkzaamheden niet doorzetten tot in nader overleg het juiste eindresultaat bepaald is.
Wij willen u als klant het gewenste eindresultaat  laten bereiken.

AlleenDakreiniging-Header